Siirt'te Ekmeğe Yeni Zam: Fiyat 7 TL, Gramaj 210 Gram Olacak!

Siirt Ekmeğinde Yeni Dönem: Gramaj Artıyor, Fiyat Yükseliyor! 200 gram ekmeğin gramajı 210 grama çıkarılıyor ve fiyatı 7 TL olacak. Siirtliler, ekmeği daha büyük gramajla alırken cüzdanlarını etkileyecek. Zam kararıyla birlikte, sofralardaki ekmek hesabı da değişiyor. Detaylar haberimizde!

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te ekmeğe yapılan zam haberi gündemi sarsmaya devam ediyor. Şu an 6 TL olan 200 gram ekmeğin fiyatı, gramajı 210 gram olarak artırılarak 7 TL'ye çıkarılıyor.

Yeni fiyatlandırma ile birlikte, Siirtliler ekmeğe daha yüksek bir bedel ödemek zorunda kalacak. Özellikle günde 8 ekmek tüketen bir aile, bu zam kararıyla birlikte aylık ekstra 8 TL ödeyecek ve toplamda 1680 TL ekmeğe harcayacak.

Zam kararı, önümüzdeki hafta uygulanacak olup, 8 Eylül 2023 tarihinde Siirt'te 5 TL'ye satılan ekmeğe yapılan önceki zammın ardından gelmektedir. Bu durum, ekonomik zorluklarla mücadele eden Siirtliler üzerindeki maliyet baskısını artırabilir. Gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı
Siirt Olgunlaşma Enstitüsü'nün Ürettiği Ürün Tescil Belgesi Aldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR