Siirt Belediyesinden Su Faturalarına Erteleme Kararı

TAKİP ET:
Yahya Kara
Siirt Belediyesi Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında su faturalarına ilişkin sayaç okuma ve faturalandırma işlemlerini 3 durdurdu.

Siirt Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında, vatandaşların maddi olarak zor durumda kalmamaları için su faturaları ödemelerini 3 ay erteleme kararı aldı.

Siirt Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada:

'Siirt Belediyesi koronavirüsün (Covid-19) ülkemizde görülmesiyle salgına karşı yoğun olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürürken vatandaşlarımızın maddi olarak zor durumda kalmamaları için su faturaları ödemelerini 3 ay erteleme kararı aldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızın ekonomik olarak zor durumda kalmalarını önlemeye yönelik Belediyemiz SİSKİ Müdürlüğü, Nisan-Mayıs-Haziran aylarına ait su abonelerinin su faturaları ödemelerini faizsiz olarak erteledi.' denildi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR