Siirt Belediyesi E-Devlet Üzerinden Hizmete Başladı!

Siirt belediyesi, e-devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünün e-belediye sistemiyle vatandaşlara online hizmete başladı. Vatandaşlar, herhangi bir komisyon ödemeden  bir çok işlemi e-devlet üzerinden yapabilecekler.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Uygulamaya giren e-belediye sistemi ile vatandaşlar e devlet üzerinden borçlarını sorgulayabilecek ve ödemelerini yapabilecek. Uygulama kapsamında, su faturası,ilan ,reklam, çevre tevizlik vergisi belediyeye ait taksitlendirilmiş borçların taksitleri, kira gibi birçok alanda sorgulama ve ödeme yapılacak.

Sistem dahilinde ayrıca kamu ve özel bankalardan da ödeme yapılabilecek.

Hayata geçirilen sistem ile tapu işlemlerinde de vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor. Bundan böyle rayiç bedel belgesi almak için belediyeye gitmeye gerek kalmayacak, Tapu müdürlüğünde yapılacak rayiç bedel borç sorgulaması sonucunda ilgili belge sistem üzerinden işlem sahiplerine verilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı
Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR