Seçmen Kağıtları Ne Zaman Dağıtılacak?

YSK, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için tüm seçmenlere seçmen bilgi kğıdının tekrar dağıtılmasına karar verdiği halde, seçim haftasına girilmesine karşılık hala seçmen kğıtlarının dağıtımına başlanmadı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Seçmen kartı almak için muhtarlara giden seçmen hemşerilerimiz, Muhtarlara kâğıtlar henüz ulaştırılmadığı için elleri boş dönmekte.

Ülkemizde ilk defa ikinci tur seçim yapılacak olması dolayısıyla seçmenler ilk defa yeni bir uygulama ile karşılaşmaktadırlar. İlk turda bile bazı art niyetli görevli görevsiz kişilerin ‘eğer seçmen bilgi kâğıdınız yoksa oy kullanamazsınız' gibi durumlarla karşılaşılmış, hatta okul bahçelerine seçmen bilgi kâğıdı olmayanların alınmaması gibi durumlar da yaşanmıştı.

YSK'nın 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı 2'inci tur seçimleri için tüm seçmenlere seçmen bilgi kâğıdının tekrar dağıtılmasına karar verdiği halde hala seçmen kâğıtlarının dağıtılmamış olması zihinlerde istifhamlara yol açmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Siirt'te 'Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan' projesi tamamlandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR