Şahinbey'in gururu oldular

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı oyuncuları Fuat Taştan, Halil İbrahim Esen, Kemal Güneş ve Mert Yıldız Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Ampute Milli Takım kampına davet edilerek Gaziantep'in gururu oldular. Milli Takım kampı 1-8 Nisan 2024 tarihleri arasında, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başladı.

'Oyuncularımızla gurur duyuyorum'

Alınan davetten dolayı gurur duyduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, 'Takımımızın başarılı oyuncularından Fuat Taştan, Halil İbrahim Esen, Kemal Güneş ve Mert Yıldız Milli Takım kampına davet edilmesi bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Mili Takım kadrosunun omurgasını takımımız oluşturuyor. Kulüp olarak iyi ve başarılı çalışmalar yaparak Gazi şehrimizi ve özellikle de Şahinbey İlçemizi en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Belediyesi Ülkü Ocaklarına Verilen Binanın Geri Alındığını Açıkladı
Siirt'te gösteri ve yürüyüşler 4 gün süreyle yasaklandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR