RİZE VE SİİRTLİ KADINLAR BULUŞTU

TAKİP ET:
Yahya Kara

Vali Ali Fuat Atik, 'Bu Şehrin Kadınları Rize&Siirt Buluşması' Projesi kapsamında, 'Rize Ebrulu Yaşam ve Sanat Derneği' Başkanı Hülya Cerrahoğlu, 'Siirt Sosyal Girişimci Kadınlar Derneği' Başkanı Nurten Temiz ve beraberindeki heyeti kabul etti.

İçişleri BakanlığıSivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Sivil Toplum Kuruluşları 2019 yılıProje Destek Programı Kapsamında destek almaya hak kazanan 'Bu ŞehrinKadınları Rize&Siirt Buluşması' Projesi kapsamında, Siirt'te gelen 'Rize Ebrulu Yaşam ve Sanat Derneği' BaşkanıHülya Cerrahoğlu ve beraberindeki heyet, Vali Atik'i ziyaret ederek, projehakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğumemnuniyeti dile getiren Vali Atik, Siirt ve Rize ilerimiz arasında kurulangönül ve kardeşlik köprülerinin bu projeyle daha da güçleneceğine inandığınıbelirterek, Valilik olarak projeye destek verileceğini belitti.

'Rize Ebrulu Yaşam veSanat Derneği' Başkanı Hülya Cerrahoğlu da projeye desteklerinden dolayı ValiAtik ve eşi Fulya Atik'e teşekkür etti.

Siirt ve Rize'dekikadınların başarılarını, hayattaki mücadelelerini, azimlerini, kadın gözüylehayata kattıkları değerleri gözler önüne sermek amacıyla projenin hazırlandığınıkaydeden Cerrahoğlu, '6-8 Mart tarihlerinde Siirt kent merkezinde Dünyakadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinliğin düzenleneceğini, ayrıca 16-19 Nisan 2020 tarihinde de SiirtimiziRize'de misafir edeceğiz.' dedi.

Ziyaret, çekilen hatırafotoğraf ile sona erdi.

Valilik ziyaretlerini tamamlayan Rize Ebrulu Yaşam ve Sanat Derneği' Başkanı Hülya Cerrahoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra ilimizin tarihi, doğa ve kültürel meknlarını gezdiler.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR