Pendik'te 'pes' dedirten görüntüler! Akıllara Bebek sahilindeki cinsel ilişki geldi

İstanbul Pendik'te bir bank üzerinde çekilen görünler 'pes' dedirtti. Kimseye aldırmadan ve görüntülendiklerinin farkında olmadan birbirlerine yakınlaşan çift, akıllara çok konuşulan Bebek sahilindeki cinsel ilişki olayını getirdi. Söz konusu olayla ilgili görülen davada Ö.K, 'Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey. Kadının akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Kadın kendi isteğiyle benimle birlikte oldu' sözleriyle kendini savunmuştu.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

İstanbul Pendik'te güpegündüz meydana gelen, 'Bu kadar da olmaz' dedirten olayda genç bir çift bank üzerinde birbirleriyle uygunsuz bir şekilde yakınlaştı. 'Pendik Duysun' adlı internet sayfasında yayınlanan görüntülerde kayda alındıklarının farkında olmayan kişiler, akıllara Mayıs ayında Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren kişileri getirdi.

AKILLARA BEBEK SAHİLİ GELDİ

Sosyal medyayı ayağa kaldıran Bebek sahilindeki görüntüler sonrası Ö.K. gözaltına alınarak tutuklanmış, hakkında 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından dava açılmıştı.

Davanın ilk duruşmasında Ö.K, "Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey. Kadının akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Kadın kendi isteğiyle benimle birlikte oldu" sözleriyle kendini savunmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR