Merhaba, biz geldik!

TAKİP ET:

Merhaba sevgili okur. Siz değerli okuyucuların karşısınaçıkmaktan büyük mutluluk ve heyecan duymaktayız. Kendimizi size takdim edelim.Biz güçlü bir ekip olarak bu yola çıktık ve bu alanda Siirt'in en iyisi olmayageldik. Çokça düşündük tartıştık. Ne yapacağız, nasıl yapacağız, başarabilecekmiyiz, alışılmış kalıplaşmış gazeteciliğin dışında bir gazetecilik yapabilecekmiyiz? Evet başladık. Ne kadar eksiğimiz olsa bile ne kadar zorluklar çeksekbile başladık ve bir şeyler başarabildik. Mesela siz değerli okurlarımız artıkbir Artı Siirt'in olduğunu biliyor ve ilk bilen olmak için bizleri takip ediyorsunuz.

Siirt'te yapılamayan gazeteciliği yapmaya geldik Artı Siirtolarak. Siz değerli okurlarımıza gazeteciliği tam anlamıyla yapılması içingeldi. Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, önyargılardan uzak ve kişilik haklarına saygılı olmak gazeteciliğin olmazsa olmazkoşullarındandır. Biz de Artı Siirt olarak bu koşulları kendimize ilke edinmişbir şekilde siz değerli okurumuzun karşısına çıkıyoruz. Size karşı amacımız; haberve bilgi kaynağına çabuk ulaşmak ve bu kaynaklardan edindiği bilgi ve haberlerisiz okurlara sunmak, gerçekleri nesnel bir biçimde, çarpıtmadan, sansürlemedenaktarmak.

Artı Siirt olarak; ırka, millete, etnik kökene, cinselkimliğe, cinsel yönelime, dile, dine ve mezhebe yönelik ayrımcılığı teşvikedecek yayın yapılmayacaktır. Bunlar dışında Artı Siirt olarak gazetecilikmesleğin bir görevi olan eğitici nitelikli yayın yapmayı önceliklerimiz arasınakoymaktayız. Dediğim gibi biz Siirt'te yeni bir bakış açısı kazandırmayageldik. Gazetecilik mesleğini profesyonelce yapmaya geldik.

Bizler bu meslek için eğitim almış kişileriz. Siirt'te diğergazeteciler gibi alaylı değiliz. Bu işin nasıl yapıldığını nelere dikkatedilmesi gerektiğini ve zamanın gerektiği teknolojik gelişmelere göre hareketetmesini iyi biline ve buna göre davranan kişileriz. Yani biz bu işematbaacılık sektöründen başlamadık. Paramız olduğu için haydi kalkın böyle bir şeyyapalım diye de girmedik. Parasız bir şekilde girdik ve bu işten de parakazanmıyoruz. Tek amacımız siz değerli okura kaliteli ve hakkıyla birgazetecilik görevini üstlenmek.

Yalakalık yapmıyoruz ya da kimseyi gömmüyoruz amagazetecinin üstlenmesi gereken denetleme görevini üstlenip halka hizmet verenkurumları denetliyoruz ve bunu size aktarıyoruz. Sosyal medya mecralarınıkullanıyoruz. Buradan yaptığımız yayınlarda size en iyi şekilde bilgi akışısağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Buradan sizler ile iletişimhalinde olup haber kaynaklarımızı iyi değerlendiriyoruz. Onlardan gelenhaberlere öncelik verip olay yerine en hızla gidiyoruz ya da onlardan gelenbilgileri haberleştirip hızlıca yayınlıyoruz.

Evet sevgili okurlarilk yazının sonuna gelirken umarım bu üstlendiğimiz görevi sorunsuzca sonunakadar götürürüz. Sizler ile olmak büyük heyecan verici. Sağlıcakla kalın.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR