Ligler Ne Zaman Başlayacak? Özdemir'den Yeni Açıklama

TAKİP ET:
Yahya Kara

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, liglerin geleceğiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdemir, 'TFF olarak 'lig şu tarihte başlayacak' demek gibi bir kararımız olamaz. Buna devletimizin belirli kurullarıyla birlikte karar vereceğiz. Örneğin Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve bilim kurullarının hazırlayacakları raporlar çok önemli.' dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ne zaman start alacağı konusundaki çalışmalar sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, devlet yetkilileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. Liglerin başlama tarihi ile ilgili görüşmelerin titizlikle devam ettiğini belirten Özdemir, 'TFF olarak 'lig şu tarihte başlayacak' demek gibi bir kararımız olamaz.' ifadelerini kullandı.

'DEVLETİMİZİN KURULLARIYLA BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ'

TFF Başkanı, 'Buna devletimizin belirli kurullarıyla birlikte karar vereceğiz. Örneğin Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve bilim kurullarının hazırlayacakları raporlar çok önemli. Bunların ışığında hareket edeceğiz. Elbette UEFA'nın görüşünü de alacağız. Mayısın ilk haftası yapacağımız değerlendirmede mayıs ayında çalışmaların başlayıp, başlamayacağını bu raporlar belirleyecek' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR