Korona Testi Pozitif Çıkan Kanser Hastası, Test Yaptırmaya Gelen Vatandaşlar Arasında Bekletildi

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te 3 gün önce Koronavirüs testi pozitif çıkan hasta, koronavirüs testi yaptırmaya gelen şüpheli hastalar arasında bekletildi.

Edinilen bilgiye göre, kendisinde virüs belirtileri gören 2 kez nakil yapılan kanser hastası Özgür Güneş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi bölümünde koronavirüs testi yaptırdı.

3 gün sonra testinin pozitif çıktığını öğrenen Güneş'e, riskli hasta olduğu ve tekrardan pandemi bölümüne gelmesi söylendi.

Ambulansla hastaneye getirilen Güneş, eşi ve annesi, pandemi bölümünde test yaptırmaya gelen insanların arasında uzun süre bekletildi.

Güneş, Artı Siirt'e yaptığı açıklamada, testinin pozitif çıkmasına rağmen test kuyruğunda bekletilmesine anlam veremediğini söyledi.

Test kuyruğunda uzun süre beklediğini belirten Güneş, 'Kuyrukta eşim ve annemle uzun süre bekledik. Kanser hastası olmama rağmen hastanede yer olmadığı için doktor tarafından benim eve gitmem gerektiği söylendi ve eve yürüyerek gönderildim. Hastanenin vurdumduymazlık olağanüstü seviyelere ulaşmış durumda. Ben kendim için demiyorum, oraya test yaptırmaya gelen insanlar negatifse bile orada virüsü kapması çok normal. Yetkililerin buna artık çare bulmasını bekliyoruz.' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı
Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR