Kim Kardashian'a '1915' paylaşımı tepkisi

TAKİP ET:
Yahya Kara
Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian, sosyal medyada yaptığı '1915 olayları' paylaşımı nedeniyle Türk kullanıcıların tepkisini çekti. 'Sözde Ermeni soykırımı' paylaşımı sonrası 'Kim Kardashian', sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıkları arasına girdi.

15 Nisan 1915'i vurgulayarak Osmanlı İmparatorluğu'na dair paylaşımlar yapan Kardashian'ın, Ermeni diasporasına destek için sürekli olarak ABD'deki çalışmalara katıldığı biliniyor.

Kardashian, daha önce de Amerikalı Senatör Jackie Speier tarafından övülmüştü. Senatör Speier, soykırım iddialarının tanınmasında Kardashian'ın gösterdiği çabayı takdir etmişti. Zira bu konu hakkındaki söylemlerin tanınmasını sağlayan ilgili yasa, geçen yıl Temsilciler Meclisi tarafından kabul edilmişti.

Meclise sunulan tasarı 405 kabul, 11 ret ve 3 çekimser oy ile denetimden geçmişti. Senatörler ile tek tek görüştüğü söylenen Kim Kardashian, Instragram kullanan Türkler tarafından eleştirilmeye devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR