Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 10 soru: Şimdi bakalım sendeki yüreğe

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu 10 soruya cevap veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendi 10 sorusunu sosyal medyadan yöneltti: Ailece bir araya geldiğinizde birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Gezi Parkı eylemcilerine "Bunlar caminin içini pislemişlerdi. Bunlar çürük, bunlar sürtük" dedi. Ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 soru yöneltti.

Bu sorulara gündüz cevap veren Kılıçdaroğlu, akşam ise Erdoğan'a kendi 10 sorusunu yöneltti.

'BİR DAMLA CESARETİN VARSA CEVAP VER...'

Kılıçdaroğlu, twitter hesabından "Bak Erdoğan, sorularına açık ve net yanıtlar verdim. Şimdi bakalım sendeki yüreğe… Cevaplamaya bir türlü cesaret edemediğin sorularımı aşağıya bırakıyorum. Bir damla cesaretin varsa sen de benim bu sorularıma yanıt ver" paylaşımı yaptı.

Kılıçdaroğlu gündüz attığı tweetlerde Erdoğan'ın 10 sorusuna cevap verip şöyle söylemişti: "Erdoğan, milletimize seslenmişsin. "Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar" havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir. Sorularına ise yanıtlarımı veriyorum...

Danışmanlarını ve doktorlarını çağır, saat 23.00'te ben de sorularımı soracağım. aHaber'i de mutlaka ara, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım yanıt verecek yüreğin var mı…"

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Vali Kızılkaya, Anneler Günü'nde güvenlik korucusu aileleriyle bir araya geldi
Bitlis Mutki'de İki Ayrı Deprem Kaydedildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR