'Kariyer Rehberliği ve Danışmalığı Toplantısı' Siirt Üniversitesinde Gerçekleştirildi

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt Üniversitesin de paydaşı olduğu proje kapsamında; TRC3 Bölgesi'indeki 15-29 yaş aralığındaki genç işsizler, TRC3 Bölgesi'indeki 4 üniversitede eğitimine devam eden öğrenciler ve Kota uygulanarak eğitime katılacak en az %25 oranında ki genç kadına mesleki eğitimlerin verilmesi hedefleniyor.

Gençlerin beceri düzeylerinin artırılması ve genç istihdamın desteklenmesi amacı ile düzenlenen 'Kariyer Rehberliği Ve Danışmalığı Toplantısı' Siirt üniversitesi  mühendislik fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Proje Koordinatörü Cleofe Maria Cristina Guardigli ve Siirt TSO başkan vekili Fuat Özgür Çalapkulu'nun katıldığı toplantıda, temel kariyer rehberliği ve danışmanlığı eğitimi ile ilgili temel bilgiler verilirken program sonunda, Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Siirt  Bilgilendirme Toplantısına katılan öğrencilere sertifika dağıtıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Son dakika: İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu!
Siirtspor Ligden Düştü! Yeni sezona Bölgesel Amatör Ligde devam edecek...
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR