Kaçak Sigaraları Öyle Yerlere Koydular Ki!

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te gün geçtikçe şaşırtıcı işlere imzaatan kaçakçılar, kaçak sigaraları bu kez de çocuk bezlerinin arasına veısıtıcının içine sakladılar.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüzce 'Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine ' yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Siirt Kilit-1 Uygulama noktasında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, (44) Kilogram (KG) gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 'Nargile Tütünü' ile çeşitli markalardan (44) paket kaçak Sigara'ya el konuldu.

Ayrıca yine Kilit-1 Uygulama noktasındadurdurulan bir yolcu minibüsü içerisinde iki şüpheli şahsın olduğuanlaşılmıştır. Yapılan aramada çeşitli markalardan (829) paket gümrük kaçağıolduğu değerlendirilen sigaraya el konuldu.

İki ayrı operasyonda ele geçirilen kaçaksigara ve Nargile tütününe el konularak, olayla ilgili olarak yürütülen adli tahkikat devam ettiği belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Şirvan'da meydana gelen heyelanda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Siirt'te heyelan meydana geldi! 12 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR