İşte Galatasaray'ın ilk transferi

TAKİP ET:
Yahya Kara
Henry Onyekuru yeniden Galatasaray yolunda. Sarı kırmızıların teknik direktörü Fatih Terim'in sezon başında da kadroda görmeyi çok istediği Onyekuru 5 ay rötarla da olsa yeniden G.Saray forması giyecek.

Sarı kırmızıların teknik direktörü Fatih Terim'in sezon başında da kadroda görmeyi çok istediği Onyekuru 5 ay rötarla da olsa yeniden G.Saray forması giyecek.

Monaco'da 160 dakika oynaması nedeniyle takımdan ayrılmak ve G.Saray'a imza atmak isteyen sol kanat oyuncuda mutlu sona ulaşıldı. Monaco, oyuncunun parlayacağını düşündüğü için Aslan'a kiralanmasına sıcak baktı.

Başta Lokomotiv Moskova olmak üzere Rus kulüplerinden gelen teklifleri bir kenara itip yeniden G.Saray forması giymek istediğini belirten Onyekuru, sarı kırmızılı kulüple söz kesti.

Onyekuru'nun menajeri William D'avilla 2 gün önce İstanbul'a geldi. Ve Galatasaray Kulübü Onyekuru'nun transferi için somut adımı attı ve ocak ayı için anlaşma sağlandı.

İdari Menajer Şükrü Hanedar, menajer D'avilla ile görüşüp sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt ve 76 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 156 gözaltı
Siirt'te Spor ve Sağlık Rüzgarı: Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs'ta başlıyor!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR