İlçinler Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Siirtli iş insanı Barış İlçin ve ailesi, depremde hayatını kaybeden yeğenlerinin taziyesine katılan vatandaşlar için teşekkür mesajı yayınladı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Maraş merkezli deprem nedeniyle bulunduğu Malatya ilinde hayatını kaybeden İlçin ailesinden Barış, Beşir, Salih, İhsan ve Abdurrahman İlçin tarafından taziye teşekkür mesajı yayınladı.

“On binlerce kişinin hayatını kaybettiği Maraş merkezli depremlerde ailemiz fertlerinden Saadet Merve kızımız Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Bu süreçte arama kurtarma çalışmalarına katılan, cenaze ve taziye sürecinde ailemizi yalnız bırakmayan değerli halkımıza, birçok şehirden telefonla arayan, sosyal medyadan taziye dileklerinde bulunan eş dost akrabalarımıza, hem cenazeye hem taziyeye katılan siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş insanları ve burada sayamadığımız bütün eş dost ve akrabalarımıza İlçinler ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz."

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Tüfekle Oynarken Amca Oğlunu Kazara Vurdu
Siirt'te 4 Bin Nüfusa Yakın Bölüktepe Köyünde İnternet Sorunu! Köy Halkı Şikayetçi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR