Haydi Siirt 1. Lig İçin Takımına Sahip Çık! Belediye Ücretsiz Otobüs Seferi Düzenleyecek

Türkiye Erkekler voleybol 2. ligi 8. Grupta mücadele eden Siirt Belediyesi erkek voleybol takımı Pazar günü ligin kader maçına çıkacak.

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Grupta lider Erciş Belediye Spor erkek voleybol takımını konuk edecek Siirt Belediye Spor, maçı kazanması halinde, Türkiye 1. Voleybol Ligine yükselme Play off maçlarına katılma yolunda büyük bir engeli aşmış olacak.
14 Ocak Pazar günü saat 14:00'da Yeni Kapalı Spor Salonunda oynanacak maçın önemine değinen Belediye Spor kulüp Başkanı ve Spor işleri Müdürü Aydın Özev, hafta sonu son derece kritik bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Şehrimizde voleybola olan ilgi her geçen gün artıyor. Siirt sporseverleri mutlaka yanınızda görmek istiyoruz. Seyirci desteğini yanımıza alırsak, grup lideri Erciş sporu da yeneceğiz. Takımımız çok iyi hazırlandı ve oynayacağımız maça kilitlendik." Şeklinde konuştu.

Yeni kapalı spor salonunda oynanacak maçı izlemek isteyen taraftarlar için Belediye önünden spor salonuna pazar günü saat 13:30 da otobüs seferi düzenleneceğini hatırlatan Belediye Spor işleri Müdürü Özev, sporseverlere seslenerek "Biz birlikte varız. El ele Takımımız 1. Lige" sloganıyla destek çağrısında bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Güres Caddesinde 6. Kattan Düşen 16 Yaşındaki Kız Yaralandı
Siirt'te Kürt Dil Bayramına İlişkin Açıklama!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR