Fadıl Akgündüz Hakim Karşısına Çıktı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki 23. duruşmaya, Fadıl Akgündüz'ün yeğeni sanık Mehmet Salih Obut katıldı. Tutuksuz sanık Fadıl Akgündüz'ün de Siirt'ten Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandığı duruşmada, çok sayıda müşteki ve taraf avukatı da hazır bulundu.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, Fadıl Akgündüz'ün de aralarında bulunduğu tutuksuz sanıkların tutuklanması ve mal varlıklarına tedbir konulmasına ilişkin talepleri, dosyada herhangi yeni bir durum ortaya çıkmadığı gerekçesiyle reddetti.

Müşteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bilirkişi raporu aldırılmasına ve bu duruşmada dinlenilen müştekilerin müdahilliklerine hükmeden heyet, duruşmayı erteledi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR