Enkaz altından çıkarılan küçük Muhammed tuttuğu takım sorulunca kızdı!

Enkaz altında saatlerce, günlerce kalan vatandaşlar anlaşılması güç zorluklar ve duygular yaşıyor. Arama-kurtarma ekipleri ise enkaz altından bir vatandaşı sağ çıkarırken coşku yaşıyor. Kahramanmaraş'ta enkaz altından çıkarılan küçük Muhammed'in tuttuğu takımı soran ekiplere çok soru sormamalarını söyleyerek verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 10. gününde de enkaz altından sağ kurtarılan vatandaşların haberleri gelmeye devam ediyor. Kentte yerle bir olan 320 daireli Ebrar Sitesinin enkazından kurtarılan 42 depremzededen kurtarılanlardan biri olan küçük Muhammed ile ekipler arasındaki diyalog dikkat çekti. TUTTUĞU TAKIM SORULDU... "SOHBET ETMENİN SIRASI MI?"

Kurtarma ekibinin enkazdan çıkardığı bir çocukla muhabbeti de kameraya yansıdı. TRT Haber'de yer alan habere göre; hangi takımı tuttuğu sorulan minik Muhammed, "Ya Galatasaray... Çok sormayın soru. İlk defa enkaz altında kaldım zaten. Sohbet etmenin sırası mı?" yanıtını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te yapılıyor, İstanbul, İzmir, Mersin'de yoğun talep görüyor
Siirt'te Zabıta Ekipleri Yasağa Uymayan Seyyar Satıcıların Arabalarını Topladı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR