Dolar durdurulamıyor

TAKİP ET:
Yahya Kara

Dolar haftanın son gününde 7.48 seviyesine dek yükseldi. Aylar sonra 7'nin üzerine çıkan ve 7, 40'ı test eden dolar Merkez Bankası'nın müdahalesi ile güne 7,40'ın altında başladı. Gün içinde yeniden yükselişe geçti ve 7,48'ü gördü. Dolar/TL kuruyla paralel seyir gösteren gram altın fiyatları da bugün yüzde 0,58 yükselişle 420 liradan işlem görüyor. ONS altını ise ABD 10 yıllık tahvil faizlerindeki artış baskılıyor.

Altın fiyatları gram altın hariç ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin sıçramasıyla baskı altında kalarak değer kaybediyor. Dün yüzde 1,8 değer kaybetmesinin ardından bugün de düşüşünü sürdüren altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 1.761 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Çeyrek altın fiyatları yüzde 0,28 değer kaybıyla 687 liradan alıcı bulurken, Cumhuriyet altını 2.740,00 liradan işlem görüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt ve 76 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 156 gözaltı
Siirt'te Spor ve Sağlık Rüzgarı: Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs'ta başlıyor!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR