Diyarbakır Anneleri, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'nu Ziyaret Etti

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, çocukları kandırılarak PKK tarafından dağa kaçırılan 'Diyarbakır Anneleri' ni misafir etti.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Diyarbakır Anneleri Saadet Ödümlü ve eşi Nurettin Ödümlü, Cemile Erdoğan ve eşi Osman Erdoğan ile Sami Erol'un sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Anne ve babaların dünyanın en haklı talebi olan "evladımı istiyorum" eylemlerini 1015 gündür sürdürdüğünü söyledi.

Devletimiz, kandırılarak dağa kaçırılan çocukların tekrar ailelerine kavuşması için yoğun bir çaba harcadığını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Bizler bu yürekli annelerin, haklı ve onurlu mücadelelerini destekliyoruz. Bizler anne ve babalarımızın yanındayız. Daima da yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah tüm annelerimiz biran önce evlatlarına kavuşurlar.” dedi.

Diyarbakır Annelerinden Saadet Ödümlü de çocuğuna kavuşmak için oturma eylemlerine devam edeceklerini belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Şiddetli Yağış Botan Çayını Çamura Buladı
Siirt'te sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Vatandaşlar yürümekte zorlandı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR