Dilek'in canlı yayında anlattıkları kan dondurdu

TAKİP ET:
Yahya Kara

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılan 17 yaşındaki Dilek'in yaşadıkları ülke gündemine oturdu. Dilek, 12 yaşından bu yana ailesinin kendisine madde kullandırarak başka adamlarla ilişkiye zorladıklarını anlattı. Eşiyle çıktığı canlı yayında yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Dilek, 'Ailem beni sattıktan sonra oturup bizi izliyorlardı' deyince sunucu Didem Arslan Yılmaz da gözyaşlarına hakim olamadı.

'BENİ 1 KİLO BALIĞA SATTILAR'

İsimlerini vermeden peş peşe yayına bağlanan köy halkı da Dilek'in '1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık' karşılığında başka erkeklere satıldığına şahit olduklarını söyledi. Bunun üzerine anlatmaya devam eden Dilek, 'Hepsi doğru. Babamın ailesinden miras kalan bir yer vardı bize de oraya ev yaptırdık. Yaptırırken de ailem eşya ve inşaat malzemesi alanlara beni kullandırdı. Hepsi de akrabamdı. Bunu her eşya alındığında yaptılar. Bana bu kötülüğü niye yaptılar bilmiyorum' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirtspor'da sorumluluğu üstlenen olmadı! Bir şehrin hayalleri yarım kaldı ama herkes suskun!
Siirt'te zincirleme kazada: 3 kişi yaralandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR