DHMİ Doksan Yaşını Kutluyor

Türk Hava Yolları'nın ikiz kardeşi olarak da bilinen Devlet Hava Meydanları İşletmesi 90 yıl önce bugün faaliyetlerine başladı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Türk Hava Yolları'nın ikiz kardeşi olarak da bilinen Devlet Hava Meydanları İşletmesi 90 yıl önce bugün faaliyetlerine başladı.

Türkiye sınırları içindeki havalimanlarının işletilmesi ve Türk hava sahasındaki trafiğin düzenlenmesi ve denetimiyle görevli kamu iktisadi kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren kurum işletmesindeki 50'den fazla havalimanı ile Türk havacılığına hizmet veriyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin 90'ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin şu mesajı yayınladı:

”Doksan yıllık şanlı geçmişimizden aldığımız güç ve kazandığımız tecrübe ile hayata geçirdiğimiz Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projeleri sayesinde ülkemizi küresel havacılığın merkezi, Kuruluşumuzu da dünya markası haline getirmenin mutluluk ve gururu içindeyiz. Türkiye Yüzyılı büyük hedefine katkı sağlamak, daha büyük proje ve hizmetlere imza atmak için gece gündüz çalışan DHMİ ailesinin bütün mensuplarının 90. kuruluş yıl dönümü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Komşu ilimizde belediyede çalışan 'bankamatik personelleri' tespit edildi
Meteoroloji'den Siirt için Şiddetli Yağış Uyarısı! 11 şehir için kar , 29 kentte sarı alarm
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR