Cumhurbaşkanının Verdiği Talimat, Siirt'te Neden Uygulanmıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatını verdiği Tarım Kredi Kooperatifin'in satış mağazası Siirt'te henüz açılmadı.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın daha uygun bir şekilde alışveriş yapabilmesi için "Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik" açıklamasında bulunmuştu.

03 Ekim Pazar 2021'de yaptığı açıklamanın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen henüz Siirt il merkezinde Tarım Kredi Kooperatifin'in satış mağazası kurulamadı.

Vatandaşların daha uygun fiyata alışveriş yapabileceği Kredi Kooperatifin'in satış mağazasının kurulamaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde olan Kredi Kooperatifin'in satış mağazasının bir benzerinin de Siirt il merkezinde olmasını isteyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın sözünün Siirt'te neden dinlenmediğini sordu.

Vatandaşlar, bir an önce Kredi Kooperatifin'in satış mağazasının kurulaması için yetkili kişilerin harekete geçmesini istedi.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
Siirt'te trafik polislerinden sürpriz uygulama: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!
Türkiye'nin En Az Gelişmiş İlçeleri Belli Oldu! Listede Siirt'ten 2 İlçe Var
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Valisi Kızılkaya Nisan ayında il genelinde yapılan çalışmalara ilişkin rakamları açıkladı
Komşu ilimizde Mayıs ayında kar sürprizi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR