Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim barajı' açıklaması

TAKİP ET:
Yahya Kara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan ABD'ye hareket etmeden önce açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin fahiş fiyatları hatırlatması üzerine Erdoğan, 'Zincir marketlerdeki fiyat farklılıklarının üzerine gitmek suretiyle buralardaki ciddi fiyat farklılıklarını da süratle kaldıracağız. ABD dönüşü kendim de bizzat ilgilenmek suretiyle bunun üzerine gideceğiz.' dedi.

MHP'nin seçim barajını yüzde 7'ye çekme teklifinin sorulması üzerine Erdoğan, 'Arkadaşlarımız çalışmaların belli bir aşamaya getirdiler. Temennimiz odur ki 2023 seçimlerine çok daha farklı bir şekilde girelim. Türkiye'nin de arzuladığı, beklediği bir sistemi inşallah yakalamış olalım.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan'a insani yardıma ilişkin, 'İnsani yardım konusunda tereddüt olmaz. Gerek devlet olarak, gerek STK'larımızla bu tür yardımlarımızı göndereceğiz.' dedi.

Erdoğan, 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' adlı kitabını, BM Açılış Töreninde; İngilizce, Fransızca, Arapça dillerinde muhataplarına takdim edeceklerini söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR