Bilim Teknik Koleji Eğitime Hızlı Başladı

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'in teknik lise ihtiyacını karşılayan Özel Bilim TeknikKoleji 2019-2020 eğitim öğretim dönemine başladı.

Yurtdışı eğitimleri ve kişisel gelişim seminerleriyleöğrencilerine tam donanımlı eğitim veren kolej Siirt'te başarılara imza atmayadevam ediyor.

Okula yeni başlayacak öğrenciler için oryantasyon eğitimiveren kolej, öğrencilerin okula adaptasyonlarını arttırmak için eğitim öğretimebaşladı.

Öğrencilerine modern okulda, güçlü ve tecrübeli öğretmenkadrolarıyla hem mesleki hem de üniversite sınavlarına hazırlık eğitimi verenBilim Teknik Koleji geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye başladı.

Okula yeni başlayacak olan öğrenciler, öğretmenler eşliğindeokul birimlerini gezerek verilecek eğitimler hakkında bilgi aldı. Ardından konferanssalonunda yapılan toplantıda öğrencilerle sohbet eden gazeteci-yazar İzzettinİçin, gençlere tavsiyelerde bulunarak başarılı olmanın sırlarını anlattı.Toplantıya katılan Siirt Gençlik Evi Sorunlusu İdris Tan ise gençlerinyapabileceği etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Programda konuşan Okul Müdürü Hüseyin Seyidoğlu ise alanındauzman kadrosu ile eğitime hazır olduklarını belirtti. Seyidoğlu, 'çocuklarımızınadaptasyon sürecini daha kolay atlatmaları için erken başladık. Faydalıolduğunu düşünüyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlıuğurlu olsun.' Dedi.

Program öğrencilere ikramların yapılası ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.