Berberler ve Kuaförler Odası ile Özel Siirt Hayat Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması

Özel Siirt Hayat Hastanesi Berberler ve Kuaförler Derneği ile indirim anlaşması imzaladı.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Özel Siirt Hayat Hastanesi Berberler ve Kuaförler Derneği ile indirim anlaşması imzaladı. İndirim anlaşmasından İlimizdeki tüm berber ve kuaförler usta, kalfa, personel ve 1. Derece yakınları faydalanabilecek.

Siirt Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kazım Yıldırım ile Özel Siirt Haya Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat arasında indirim protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Özel Siirt Haya Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat Siirt Berberler ve Kuaförler Odası yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak sağlıkta iyi niyeti önemsiyoruz. Tüm esnafımızı önemsiyoruz ve imzaladığımız bu protokolle oda üyesi esnafımıza aileleriyle birlikte hizmet edecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Siirt Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kazım Yıldırım, imzalanan protokolle oda üyeleri ve çalışanları ile kalfa, personel ve 1. Derece yakınları indirimlerden faydalanabileceğini kaydetti.

Yıldırım; “Özel Siirt Hayat Hastanesi ve odamız arasında indirim protokolünün değerli üyelerimize, çalışanlarına ve ailelerine hayırlı olsun” dedi. İmzalanan işbirliği protokolü sonucunda Berberler ve Kuaförler Odası'na bağlı tüm üye aileleriyle birlikte faydalanacaklar.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Üniversitesi Hakkında Şok İddia! Öğretim üyesi, milyonlarca lira ile kayıplara karıştı
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te boynuna ip dolanan Muhammed Asaf, ambulans helikopterle sevk edildi
Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör şarampole devrildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR