Başak Demirtaş'tan İBB adaylığı için resmi başvuru geldi

DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu bugün yaptığını açıkladı. DEM Parti İstanbul İl Eş Başkanı Gonca Yangöz ise Başak Demirtaş sorusuna yanıt vermedi.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın ismi İBB adaylığı konusundaki çıkışıyla gündeme gelmişti. Yeni gelişmeye göre Demirtaş'ın DEM Parti'ye İBB adaylığı için resmen başvuru yaptığı öne sürüldü. "BAŞVURUYU BUGÜN YAPTI"

Konuyla ilgili Tele1'e konuşan DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için adaylık başvurusu yaptığını doğruladı. Saki, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu bugün yaptığını açıkladı.

SEZAİ TEMELLİ MYK'YI İŞARET ETMİŞTİ

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, son açıklamasında "Sayın Başak Demirtaş'ın adaylık için başvurması, bizi sevindirici bir şey. Biz, bu havuza herkesin başvurmasını istiyoruz ama tabii ki değerlendirmeyi komisyonlarımız ve MYK'mız yapacaktır." demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt'te 'Forex' operasyonu: gözaltılar var!
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencileri hünerlerini sergiledi!
Kobane Davasına Katılan Siirt Baro Başkanından Verilen Kararlara Tepki!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR