Bakan Selçuk'tan Okulların Açılmasıyla İlgili Söylentilere Nokta Koyan Sözler

TAKİP ET:
Yahya Kara

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Şimdi tüm hazırlıkları titizlikle yapmaya ve okulları zamanında açmaya odaklanmalıyız.' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Okulları birlikte açacağız, çağrımıza katılan ve sorumluluk alan herkese teşekkür ederim' dedi.

Bakan Selçuk, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Haftalardır 'Okulları birlikte açacağız' çağrımıza katılan ve sorumluluk alan herkese teşekkür ederim. Şimdi tüm hazırlıkları titizlikle yapmaya ve okulları zamanında açmaya odaklanmalıyız. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimizle birlikte okulları güvenle açacağız.' ifadesini kullandı.OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Koronavirüs önlemleri kapsamında mart ayında başlayan uzaktan eğitim, EBA ve TRT üzerinden yapıldı. 2020-2021 eğitim öğretim yılında eğitimin nasıl olacağı ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaptı.Bakan Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada eğitim öncelikle uzaktan olacağını daha sonra Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen düzenlemelerle yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu ve tarihleri açıkladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, '21 Eylül'de okulların temelde açılmasından yana bir yaklaşım içindeyiz. Bu kademelendirme tarzında olur.' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt ve 76 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 156 gözaltı
Siirt'te Spor ve Sağlık Rüzgarı: Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs'ta başlıyor!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR