Bakan Kurum'dan Siirt'e Dokunuş

TAKİP ET:
Yahya Kara

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla kentteki yatırımlar için gerekli ödenekler gönderilmeye başlandı.

Siirt'te devam eden 800 bağımsız birimin olduğu, 40 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesi, Millet Bahçesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nı alanının genişletilmesi projeleri için gereken bir takım ödemeler gönderildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve burada yapılacak proje için alanda inceleme yapan Kurum, meydan genişletme çalışmalarında yeşil alana önem verilmesi talimatını vermesi üzerine meydanda çalışmalar başladı.

Meydanda kötü görünüme neden olan banklar kaldırıldı.

Siirt'te yapılan çalışmaları takip eden ve projeler için ödenek gönderen Bakan Kurum'a teşekkür eden AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, yapılacak yatırımlarla Siirt'i daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini kaydetti.

Başkan Olğaç, Milletvekili Osman Ören ile birlikte bakanlıklarla temas halinde olmaya devam ettiklerini ve yatırımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te zincirleme kazada: 3 kişi yaralandı
Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Misafirlerine Siirt Perde Pilavı İkramında Bulundu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR