Ali Babacan'ın Siirt'e Geleceği Tarih Değişti! Yeni Tarih Belli Oldu!

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında 8 Mayıs Pazartesi günü Siirt'e geleceği açıklanmıştı. DEVA Partisi Siirt İl Başkanlığındna yapılan yeni açıklamada, Genel Başkanı Ali Babacan'ın geliş tarihi 9 Mayıs Salı gününe ertelendiği belirtildi.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt'te partilerin seçim çalışmaları hızlanırken, Altılı masanın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere Siirt'te gelecek.

Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :)

Millet İttifakanın ortal millertvekili Umut Dayanan, bu sabah basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltılı basın toplantısında, DEVA Parti Genel Başkanı Babacan'ın 8 Mayıs Pazartesi günü Siirt'e geleceğini duyurmuştu.

8 Mayıs'taki hava durumunu göz önünde alınması ve sağanak yağış ihtimalinin olması nedeniyle, DEVA Parti Genel Başkanı Babacan'ın, Siirt'e 8 Mayıs Pazartesi günü yapacağı ziyaret 9 Mayıs Salı gününe alındı.

Halk buluşmadı adı altında, vatandaşlarda bir araya gelecek olan Babacan'ın, DEVA Parti Siirt İl binası önünde vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Firari uyuşturucu satıcısı Siirt'te yakalandı
Siirt'te Tüfekle Oynarken Amca Oğlunu Kazara Vurdu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR