Altyapıda yeni dönem 

İlimizi TFF 3. Lig 3 Grupta temsil edecek olan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün alt yapı Koordinatörlüğüne Erhan Aydın getirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt İl Özel İdaresi Eğitim ve Dinlenme Spor Tesislerinde İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat başkanlığından yapılan toplantıda, alt yapının bu yılki hedefleri, çalışmaları ve sorunlar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşması yapan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; Alt yapı çalışmalarının daha verimli olabilmesi için yoğun bir mesai harcadıklarını ve bu kapsamda ilimizde bulunan hocalardan bilgi alışverişinde bulunduklarını açıkladı. 

Alt yapıya büyük önem verdiklerini ve bu sebepten ötürü alt yapıya destek ve katkıda bulunması için başta A takımımızın başarılı Sportif Direktörü olan Orhan Ergür hocanın desteğini alarak başlayacaklarını açıklayan Canpolat; “Altyapı çalışmalarımızın daha çok profesyonel bir şekilde yapılması sağlamak amacıyla bir araya geldik. Bu işi bilen ve profesyonel olarak ilimizde faaliyet gösteren birbirinden değerli hocalarımız görüşlerini alarak desteklerini istedik. Yapmış olduğumuz çağrıda destek veren hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.  Futbol bir ekip işidir bu sebepten ötürü ihtiyaca göre ilimizde bulunan hocalarımızdan destek alarak yeni bir oluşum içinde alt yapı çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN