Ali Çevlik filmi vizyona girdi!

Eski bir boks şampiyonunun Bingöl'den şampiyon çıkartma macerasının konu edildiği 'Ali Çevlik' filmi vizyona girdi. Yapımcılığını Beyrut Film'in, Yönetmenliğini Mahmut Baldemir' in üstlendiği filmin başrollerinde Erkan Bektaş, Sefa Zengin, Ulfi Dağcı ve Şevki Altunbüken yer alıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Çekimleri Bingöl'de yapılan ve bir kendini bulma hikayesi olan Ali Çevik adlı sinema filmi vziyona girdi.

Doğu'nun bütün renklerini içinde barındıran film, aynı zamanda Bingöl'ün tüm ilçelerinde geçen ilk sinema filmi olma özelliği de taşıyor.

Doğu'ya karşı önyargıları olan ve Paris' e gitmek için gün sayan Sinan Cevahir, hem eski bir boks şampiyonu hem de yeni bir antrenördür. Kulübün ona sağladığı imkanlarla  lüks bir hayat yaşarken, başkanın aldığı kararla iki seçenek arasında kalır: Ya bu imkanlardan vazgeçecek ya da kulübün atıl olan Bingöl şubesinden bir şampiyon adayı boksör çıkaracaktır. Kader ağlarını farklı örer, şampiyonu ararken, aynı zamanda kendisini de bulur.

Konsept danışmanlığını Bingöl milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz' ın yaptığı “Ali Çevlik”, ilk galasını 28 Aralık Çarşamba günü Adana Avşar sinemasında yaptık. 29 Aralık Perşembe günü Beyoğlu Atlas Sineması'nda 2. galasını yaptığımız film, vizyona girdi ve Bingöllülerin karşısında.

“Ali Çevlik”, Türkiye'de vizyona girdi ve şampiyonun hikayesi başladı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN