AK Parti Siirt Teşkilatı Baykan'da Yatırımları İnceledi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Milletvekili Osman Ören ve teşkilat üyeleri Baykan ilçesinde yapımı süren ve tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

İlçeye bağlı Veysel Karani Beldesine giden heyet, beldede yapılacak spor kompleksi alanı, kilit parke ve dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek Başkan Murat Akgün'den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, heyet daha sonra esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Baykan'a giden heyet burada Baykan Kaymakamı Emin Bağlı'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Bağlı ile birlikte ilçede sıcak asfalt ile yapılan güvenlik yolunu yerinde inceleyen heyet, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Olğaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta boyunca şehrin tüm ilçe ve beldelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Son olarak Baykan ilçesinde yapılan yatırımları yerinde incelediklerini belirten Başkan Olğaç, "Halkımıza hizmet noktasında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Şehrimizin en ücra noktalarına hizmet getirmek için seferber oluyoruz. Gittiğimiz yerlerde bizleri misafirperver tavırla karşılayan halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Heyet daha sonra Kasımlı, Yarımca, Ulaştı, İkizler, Demirışık, Sarıdana köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN