AK Parti Siirt İl Başkanı ve Milletvekili Adayından Siirt Gündemine İlişkin Çarpıcı Açıklamalar!

AK Parti Siirt İl Başkanı ve 28. Dönem Siirt Milletvekili adayları Mervan Gül ve Fevzi Sevgili kentte bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Fevzi Sevgili, Siirt gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Devlet kurumlarının aktif siyasete müdahil olduğu iddialarına sert bir cevap veren AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, “Devlet kurumları, siyasetin başında kim olursa, onlarla birlikte hizmet etmeye devam eden insanlar. Yani sırf burada polemik yaratmak için, bir çok siyasi partiden kurumlar aleyhine birçok söylemde bulunuyor.” diye belirtti.

“Parti çalışanlarımızla birlikte bu seçimi de muzaffer bir şekilde bizler atlatacağız.” diyen Olğaç, “Dışarıdan devamlı bazı kurumlarımıza sert söylemlerde bulunuyorlar. Devlet baki, siyaset geçicidir.  Kurumlarımız burada devlet olarak ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ama siyasetle ilgili bir çalışma yaptıkları yok. Kimse bunu farklı bir yere çekmeye çalışmasın. Devlet kurumları, siyasetin başında kim olursa, onlarla birlikte hizmet etmeye devam eden insanlar, yani sırf burada polemik yaratmak için, bir çok siyasi partiden kurumlar aleyhine birçok söylemde bulunuyor. Bu çok yanlış. Kurumlarda çalışan tüm insanlar bizlerin hemşerileri, tanıdığımız ortak insanlar. Bizler siyasetçileriz, çalışacak olanlar bizleriz, bizler zaten çalışmalarımızı gün be gün yürütüyoruz. Hemşerilerimiz ile birlikte, parti çalışanlarımızla birlikte elhamdülillah bu seçimi de muzaffer bir şekilde atlatacağız.” dedi.

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

“Adaylarımızın tamamı yerli ve milli adaylar”

14 Mayıs’ta birinci turda Cumhurbaşkanımızı ve her üç vekilimizi de meclise göndereceklerini belirten Olğaç, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Adaylarımız dışarıdan transfer ettiğimiz adaylar değil. Allah’a şükür bu memleketin tozunu yutmuş, çamurunu görmüş, sokaklarında gezmiş. Hangi sokaklarında ne yok, sokaktaki vatandaşların hangi konuda ne sıkıntısı ve sorunu var biliyor. Hemşerilerimizin desteği ile birlikte inşallah 14 Mayıs’ta birinci turda Cumhurbaşkanımızı ve her üç vekilimizi de meclise göndereceğiz.”

Programda konuşan 28. Dönem AK Parti Siirt 2. Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, “Evin içinden olmayan evin halini bilmez.” İfadelerini kullandı.

“Biz üç adayımız ve il başkanımız evin, Siirt’in öz evladıyız, öz çocuklarıyız.” İfadelerini kullanan Sevgili konuşmasının devamında şunları söyledi:

“ Biz memleketin bütün sorunlarını geçmişten bugüne kadar biliyoruz. Biz çözüm odaklıyız, biz hizmet ehliyiz. Biz hizmet yapacağız biz yıkıcı insanlar değiliz. Yıkanlara halk bu hesabı soracak.”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Valiler | 04 Mayıs 2023 17:59

    O valilerinizi tek tek görevden alacağız siyaset yapmamayı öğrenecekler devlet memuru siyaset yapamıyorsa vali kaymakamda yapamaz hepiniz yargılanacaksınız

  • kahraman | 04 Mayıs 2023 16:53

    Sayın İl Başkanı ,Devlet çalışanı olan kimse elbette Devletin verdiği işi işbirliği içinde yapacak, yapmak zorunda ve çalışacak. Ancak SİYASET yapamaz. Burası muz cumhuriyeti değil. Kanunlar Devlet Memurlarının siyaset yapmasına müsaade etmez. Bir hukukçu olarak lafı evirtmetin. Binlerce örnek sayabilirim size... Örneğin Belediye başkan yardımcısı siyasetin alasını (cehaletinden mi yoksa arsızlıktan mı onu bilemeyiz) hiç çekinmeden yapıyor. Aşırı kanıt var. Siirt lokal bir nazilerin bir zamanlar yaptıkları gibi, biz devletiz, biz her şeyiz diyen parti devleti değildir. Buna müsaade edilmeyecektir. Hukuk, guguk olmayacaktır. Binlerce delilli örnek var.

BUNLARA DA BAKIN