Siirt Kadın Hentbol Takımı 1. Lige Çıkma Yolunda Türkiye'de Son 6'ya Kaldı!

Siirt İl Özel İdare Kadın Hentbol takımı, 1. Lige çıkmak için çıktığı eleme maçında başarı kaydederek Türkiye'de son 6'ya kaldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! 

Siirt'i başarıyla temsil eden ve kısa sürede büyük başarılar elde eden Siirt İl Özel İdare Kadın Hentbol takımı şimdi de 1. Lig için önemli bir aşamadan başarıyla geçti.

2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar ve Erkekler 2. Ligde, birinci lig için play-offa katılmaya hak kazanan temsilcimiz, Kırşehir ilinde yapılan ön eleme maçını kazanarak Türkiye'de ilk 6'da yerini aldı.

Kulüp antrenörü Yusuf Tanık,  yaptığı açıklamada, "Kırşehir ilinde yapılan play-off müsabakalarının ilk eleme maçını geçerek 1. lige çıkma yolunda Türkiye’de son altıya kalan Siirt İl Özel İdaresi spor kulübü kadın hentbol takımı olarak yanımızda desteğini esirgemeyen kulüp başkanımız Hıfzullah Canpolat’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Siirt 1. Lig'e Yakışacak." ifadelerini kullandı.


Siirt Kadın Hentbol Takımı 1. Lige Çıkma Yolunda Türkiye'de İlk 6'ya Kaldı!

Siirt Kadın Hentbol Takımı 1. Lige Çıkma Yolunda Türkiye'de İlk 6'ya Kaldı!

Siirt Kadın Hentbol Takımı 1. Lige Çıkma Yolunda Türkiye'de İlk 6'ya Kaldı!Siirt Kadın Hentbol Takımı 1. Lige Çıkma Yolunda Türkiye'de İlk 6'ya Kaldı!

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN