AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç: Siirt'te 3500 Kişiye Kalıcı İş İmkanı ve İhtiyaç Sahiplerine Ev İmkanı Sunacağız

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, projelerini anlattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Olğaç, vizyon projesi olan Siirt Yeni Yaşam Vadisi'nin şehre nefes aldıracağını belirtti.

Şehrin 6'da 1'ini oluşturan alanın tahliye edileceğini ve birçok proje yapılacağından söz eden Başkan Adayı Olğaç, "Projemiz çok geniş kapsamlı. Üretim tesislerinden, yapay gölüne, Hayvanat Bahçesinden, Luna Parka şehrimizin ne ihtiyacı varsa artık orada yer alacak inşaallah. Projelerimiz Cumhurbaşkanımız onayıyla bakanlıklar nezdinde halledilecek. Belediye kaynaklarından bu işleri yapmayacağız. Hükümetimizin desteğiyle çözeceğiz."

3500 Kişiye Kalıcı İş İmkanı 

Başkan Adayı Olğaç, şöyle devam etti:

"Şehrimizi kalkındıracak çok önemli projelerimiz var. Bu projeleri Allah'ın izniyle 1 Nisan itibariyle hayata geçirmeye başlayacağız. Projelerimizin gerçekleşmesi durumunda 3500 kişiye kalıcı iş imkanı sunacağız ve binlerce kişi de projelerin tamamlanması için geçici olarak çalışacak. Biz bir proje yaparken bu işte kaç kişiye iş imkanı sağlarız bunu nasıl artırırız diye hesaplama yapıyoruz. Bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz inşaallah."

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ev İmkanı Sunacağız, Emeklilere Her Ay 2 Bin Lira Ödeme 


Olğaç, "Projelerimizde çocuklar, gençler ve yaşlılarımızı unutmadık. Çocuklara daha fazla park, Luna park gibi alanlar oluşturacağız. Üniversiteli gençlerin ulaşımını kolaylaştırmak için sadece 100 TL'ye sınırsız ulaşım imkanı sunacağız ve bunu hemen hayata geçireceğiz. İhtiyaç sahibi emekli  vatandaşlarımıza her ay düzenli olarak 2000 TL ödeme gerçekleştireceğiz. Bir de yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz ev imkanı sunacağız. Bu projeleri halkımızın desteğiyle gerçekleştireceğimize inanıyorum. Halkımız bize güvensin biz de projeleri tek tek ve hızlıca hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç: Siirt'te 3500 Kişiye Kalıcı İş İmkanı ve İhtiyaç Sahiplerine Ev İmkanı Sunacağız

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ekrem | 21 Şubat 2024 02:02

    3.500 kişiye iş istihdamı sağlanacak, bu da 3.500*5* = 14.000 kişi açlıktan kurtulacak anlamına gelir. Peki bu imkan varken neden belediye başkanlığı seçimleri döneminde vaat olarak veriliyor ? İl başkanlığı olunan dönemde yapılan dönemde elinizi tutan mı vardı ? Böyle bir şey pazarlık konusu yapılır mı, siyaseten insanların çaresizliğini bilip umutları ile oynamanın siyaset değil de vicdanen rahatsızlık duymamak , çok ilginç bir vicdan meselesi...!

BUNLARA DA BAKIN