Ahlat Kaymakamı Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneğini Ziyaret Etti

Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim ve yönetim kurulu üyeleri  ile bir araya geldi.

Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde kendilerini Ahlat’ta ziyaret eden Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim ve yönetim kurulu üyelerine iadei ziyarette bulunduğunu, Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği  ile yapacakları ortak proje hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim da Sosyal içerik ve gençlik alanında halk temelli çalışmalar ve ortak projeler hazırlamak amacıyla Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği olarak Ahlat kaymakamlığı işbirliğinde yapılacak konular üzerinde Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ kendilerini ziyaret ederek istişare toplantısı yaptıklarını söyledi.
Dernek Başkanı Yardim, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Ahlat Kaymakamlığı ile yapacakları bu iş birliğinin Kadim bölgenin Siirt ili ve Ahlat ilçesine hayırlı olmasını temenni etti. 

Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardim ve Kültür Turizm İl Müdürü İrfan Tekin'e Ahlat bastonu hediye etti. Kültür Turizm il Müdürü İrfan Tekin de Kaymakam Dağ Siirt Tiftik Battaniyesinden işlemelil Türk Bayrağı hediye etti. Kaymakam Dağ, dernek ziyaretinin ardından Siirt Fıstık İşleme Fabrikasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

KAYMAKAM DAĞ, TARİHİ ULU CAMİYİ ZİYARET ETTİ

Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Siirt Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Narin Oğuz Yardım ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tarihi Ulu Camiyi ziyaret ederek cami hakkında bilgi aldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN