Adana'da peş peşe korkutan depremler!

Adana'da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu! Merkez üssü Saimbeyli ilçesi olan deprem saat 11.33'te gerçekleşti. AFAD ilk depremin ardından 3 dakika sonra 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha olduğunu duyurdu. Depremin çevre illerde de hissedildiği öğrenildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden olan Adana'da bugün 3 dakika arayla büyüklüğü 4 üzerinde 2 deprem meydana geldi.

İLK DEPREM 4.5

AFAD Saimbeyli merkez üslü depremin ilk 11.33'te 4.5 büyüklüğünde gerçekleştiğini duyurdu. Deprem 7 km derinlikte meydana geldi.

3 DAKİKA SONRA BİR DAHA SALLANDI!

Saat 11.36'da ise bir de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Depremlerin çevre illerde de hissedildiği öğrenildi.

AFAD BAŞKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Depremlerin ardından AFAD Başkanı Yunus Sezer sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sezer, "Adana ilimiz Saimbeyli ilçesinde meydana gelen 4.5 ve 4.3 büyüklüğündeki artçı depremler sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarım" açıklamasında bulundu.

Adana Valisi Süleyman Elban da AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Deprem nedeniyle kentte şu ana kadar tespit edilen herhangi bir olumsuzluk yok. Taramalarımız devam ediyor." dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN