Adalet Birlik Partisi Her Geçen Gün Kadrosunu Büyütüyor

Türkiye'de kurulduğu günden beri ülkenin 81 ilinde örgütleşme ve dev aile olma noktasında büyük bir ivme yakalayan Adalet Birlik Partisi dikkat çekiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

ürkiye’de kurulduğu günden beri ülkenin 81 ilinde örgütleşme ve dev aile olma noktasında büyük bir ivme yakalayan Adalet Birlik Partisi dikkat çekiyor. Türkiye’nin 81 ilinde siyasallaşma yolunda hızlı adımlar atan Adalet Birlik Partisi il il kongrelerini gerçekleştiriyor. İl Kongrelerin çoğuna Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun katılım sağlıyor.

Son olarak Samsun’da örgütleşen Adalet Birlik Partisi 1. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirdi.

Tek listeyle gidilen seçimde Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Fatih Tatar, İl Başkanı olarak seçildi. Adalet Birlik Partisi’nin 1. Olağan İl Kongresi, Genel Başkan İrfan Uzun’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Adalet Birlik Partisi Samsun 1. Olağan kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşması yapan Adalet Birlik Partisi İl Başkanı Fatih Tatar “Adalet Birlik Partisi Teşkilatlanmalarını hızlı bir şekilde yaparak büyümeye devam ediyor, Ülkemiz her köşesinde olduğu gibi Samsun’da da büyük bir özlem, büyük bir beklenti, yeni bir umut ışığına ihtiyaç vardı. Büyümeye güçlenmeye devam ediyoruz.” Dedi.

Kongrede Konuşan Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan Uzun, 2023 ya da olası erken seçimde Cumhurbaşkanı adayı olacağını ve ülkeyi 86 Milyon vatandaşımız ile yöneteceğini söyledi.

Adalet Birlik Partisi Her Geçen Gün Kadrosunu BüyütüyorAdalet Birlik Partisi Her Geçen Gün Kadrosunu Büyütüyor

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN