Acıya boğan ölüm! Boğulmak üzere olan iki kardeşini kurtaran ağabey hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde su tahliye kanalında boğulmak üzere olan 12 ve 13 yaşındaki 2 kardeşini gören 16 yaşındaki tarım işçisi çocuk kanala atladı. Kardeşlerini kıyıya yaklaştıran ağabey, kısa süre sonra suya gömülerek gözden kayboldu. 16 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşılmasıyla yakınları gözyaşlarına boğuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

16 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği olay, saat 15.00 sıralarında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Yukarı Oylum kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı.

KARDEŞLERİNİ KURTARMAYA ÇALIŞTI

Pamuk tarlasında çalışan yabancı uyruklu tarım isçisi ailenin 12 ve 13 yaşındaki 2 çocuğu, serinlemek su tahliye kanalının oluşturduğu su birikintisine girdi. Bir süre suda yüzen çocuklar, boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerinin boğulmak üzere olduğunu fark eden 16 yaşındaki ağabeyleri Mutaa Alsaleh, suya atlayıp kurtarmaya çalıştı.

2 KARDEŞİ KIYIYA YAKLAŞTIRDI, KENDİSİ SUYA GÖMÜLDÜ

Kardeşlerini kıyıya yaklaştıran ağabey, kısa süre sonra suya gömülerek gözden kayboldu. Olayı gören yakınları iki kardeşi son anda sudan çıkartıp kurtarırken ağabeye ise ulaşamadı. Ağabeyi sudan çıkaramayan yakınları durumu sağlık ekipleri ile jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı çocukları ambulansla Suruç Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN