2024 Tofaş Şahin modelinin üretimi başladı Hem görüntüsü hem de fiyatı ortaya çıktı

Otomobil dünyasında adeta büyük değişime neden olacak 2024 model Tofaş Şahin geri dönüyor. İşte herkesi heyecanlandıran detaylar…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Bir döneme damgasını vuran efsane sedan otomobil sonunda yollara geri dönüyor…

Geçtiğimiz yıllarda sıkça rastladığımız yeni nesil Tofaş Şahin dedikoduları gerçeğe dönüştü. 2024 model Tofaş Şahin’in üretimine resmen başlandı.

Tofaş Şahin yeni kasasıyla yollara dönmeye hazırlanıyor. Üstelik sanılandan çok daha kısa bir süre içerisinde.

Geçtiğimiz yıllarda sıkça rastladığımız yeni nesil Tofaş Şahin dedikoduları gerçeğe dönüştü. 2024 model Tofaş Şahin’in üretimine resmen başlandı.

Geçtiğimiz yıl sosyal medyada karşımıza çıkan yeni nesil Tofaş Şahin modelinin üretileceği dedikoduları sonunda gerçeğe dönüştü. 2024 model yeni kasa Tofaş Şahin için sonunda düğmeye basıldı.

Bilindiği üzere Tofaş Şahin ülkemizde son derece popüler bir otomobil. Elbette bu popülerlikte uygun fiyata insanların ayağını yerden kesiyor olmasının büyük bir payı var.

Peki 2024 kasa yeni nesil Tofaş Şahin bizlere neler sunacak? İşte herkesin merak ettiği soruların yanıtları…

Üretimi için resmen start verilen yeni kasa Tofaş Şahin’de airbag, klima, şerit takip ve dijital kadran gibi üst seviye özellikler yer alacak.

Bu özellikler günümüzde standart bir otomobilde yer alıyor olabilir. Fakat söz konusu Şahin olduğunda bu özelliklerin tamamen üst seviye olduğunu dile getirebiliriz.

Kasa tarafında Fiat’ın eski Linea modelini andıracak olan yeni nesil Tofaş Şahin’de tamamen led bir far sistemi kullanılacak.

Hem ön tarafta, hem de arka tarafta led lambalar bulunacak.

Otomobilin şasesi ise modern araçlarda olduğu gibi yekpare bir yapıya sahip olacak. Yani eski Tofaş modellerindeki iki parçalı şase sistemi tamamen terk edilecek.

Hali hazırda otomobilin üretiminin 2024’ün ilk çeyreğinde başlaması planlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN