15 yıldır merak ediliyordu 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasının Hamdi Bey'i nihayet yüzünü gösterdi! Meğer Acun Ilıcalı'nın telefonda konuştuğu…

Televizyon ekranlarına 2007 yılında gelmeye başlamış olan 'Var Mısın Yok Musun?' yarışması, ara ara kanal değiştirerek, 2017 yılına kadar devam etmişti. Kutu seçimi ile para kazandırmayı amaçlayan bir formata dayanan 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasından birçok yarışmacı da popülerlik elde ederek ayrıldı. Ancak, 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasında Acun Ilıcalı'nın telefonla aradığı Hamdi Bey'in kim olduğu bir türlü öğrenilememişti. 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasının Hamdi Bey'i tam 15 yıl sonra ortaya çıktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Televizyon ekranlarına 2007 yılında gelmeye başlamış olan “Var Mısın Yok Musun?” yarışması, ara ara kanal değiştirerek, 2017 yılına kadar devam etmişti. Kutu seçimi ile para kazandırmayı amaçlayan bir formata dayanan “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasından birçok yarışmacı da popülerlik elde ederek ayrıldı. Ancak, “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasında Acun Ilıcalı’nın telefonla aradığı Hamdi Bey’in kim olduğu bir türlü öğrenilememişti. “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasının Hamdi Bey’i tam 15 yıl sonra ortaya çıktı.

“VAR MISIN YOK MUSUN?” YARIŞMASININ HAMDİ BEY’İ İLE ACUN FİRARDA’NIN FERİDUN’U AYNI KİŞİ

Yayınlandığı dönem milyonları ekran başına kilitleyen “Var Mısın Yok Musun?” yarışması, Acun Ilıcalı’nın da yarışma dünyasına adım attığı ilk işlerin arasında yer alıyordu. Yarışmanın programı gereği, kutu açılımı esnasında yarışmacıya bir teklif sunan “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasının sunucusu Acun Ilıcalı, telefon ile Hamdi Bey isminde birini arıyor ve teklifi Hamdi Bey’den aldıktan sonra yarışmacıya iletiliyordu. Hamdi Bey’i “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasının seyircisi çok merak etse de, yarışmanın formatı gereği göremiyordu. Hamdi Bey’in yıllar sonra Acun Ilıcalı tarafından sunulan “Acun Firarda” programında kamera arkasında yer alan Feridun olduğu anlaşıldı.

YILLARDIR ARANAN İSİM ACUN ILICALI’NIN SAĞ KOLU ÇIKTI

“Var Mısın Yok Musun?” yarışmasının Hamdi Bey’i; Acun Firarda isimli programın ise Feridun’u olarak tanınan isim, Acun Ilıcalı’nın sağ kolu çıktı. 15 yıl aradan sonra ortaya çıkan “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasının Hamdi Bey’i ile Acun Firarda programının Feridun’unun Birol Doğan olduğu öğrenildi. Öte yandan hem iş yaşamında hem de özel yaşamında Birol Doğan ile sıkça vakit geçiren Acun Ilıcalı’nın her iki programda da Birol Doğan ile çalıştığının ortaya çıkmasıyla birlikte yıllardır devam eden gizem çözüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN