Zaniolo attı Galatasaray tarih yazdı! Galatasaray 1-0 Kasımpaşa

Son dakika: Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı yeni transferi Zaniolo'nun attığı golle 1-0 yenik etti. Üst üste 14'üncü galibiyetini alan Galatasaray, Süper Lig rekoru kırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Zaniolo'nun şık golüyle Kasımpaşa'yı 1-0 yenik etti.

İLK YARIDA SES ÇIKMADI

Sarı-Kırmızılılar, ilk yarıda Kasımpaşa'nın kilidini açamadı. Mertens'in yokluğunda İlk 11'de oyuna süregelen Juan Mata, 22'de yerini Rashica'ya bıraktı.

AÇILIŞ ZANİOLO'DAN

İkinci yarının başlangıcında Yunus Akgün'ün oyuna giren yeni aktarma Nicolo Zaniolo, mükemmel bir açılış yapmış oldu. 57. dakikada fileleri havalandıran İtalyan yıldız, Galatasaray'ı maçta 1-0 öne geçirdi.

ADEKUGBE İLK 11'DE BAŞLADI

Ligden çekilen Hatayspor'dan ekibe katılan Sam Adekugbe, maça ilk 11'de başladı. Tecrübeli sol bek ilk maçında gösterdiği performansla tam not aldı. Sam Adekugbe, bu sürem zelzele felaketi sebebiyle getirilen kaide ile yerli statüsünde sayılıyor.

REKOR KIRILDI

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 13 maçtır kazanan Galatasaray, Kasımpaşa'yı da yenik ederek lig tarihinin en iyi yengi serisini elde etti.

OKAN BURUK TERS KÖŞE YAPTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Trabzonspor maçının 11'ine nazaran 3 değişim yapmış oldu. Buruk, Leo Dubois, Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın yerine Sam Adekugbe, Yunus Akgün ve Juan Mata'ya vazife verdi. 13 maç sonrasında Yunus'a ilk 11'de talih veren Buruk'un bu hamlesi her insana sürpriz oldu. Buruk, yedek başlatmış olduğu Zaniolo için "Hazır değil" dedi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN