YÖK'ten AÖF için önemli karar! Ertelendi

AÖF bahar dönemi kayıtları ertelendi mi diye merak ediliyor. Binlerce öğrenci Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri için YÖK tarafından yapılan duyuruyu araştırıyor. Peki AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? YÖK'ten açıklama!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AÖF kayıt yenileme tarihleri öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasında üniversiteler eğitimlerine online olarak devam edecek. Peki AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? YÖK'ten açıklama!

AÖF KAYITLARI ERTELENDİ Mİ?

AÖF kayıtları 13-24 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktı. Kahramanmaraş depremi sonrasında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) açıklama yaptı. Yapılan açıklamayla üniversitelerde bahar dönemi kayıtları ikinci bir duyuru yapılana kadar ertelendi.

2023 AÖF KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi kayıtları için yeni bir tarih açıklanmadı. Herhangi bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

YÖK'ten AÖF için önemli karar! Ertelendi

KAYIT YENİLEME NEREDEN GÖRÜNTÜLENECEK?

AÖF öğrencileri kayıt yenileme tarihlerinde, kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Bilgi bağlantısından kontrol edecek.

YÖK'TEN AÇIKLAMA

Yükseköğretim Kurulu tarafından deprem sebebiyle açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 günü meydana gelen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen deprem nedeniyle;

Bu bölgeden olup diğer illerdeki yükseköğretim kurumlarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin eğitim ve öğretime katılamayacak olmaları,

Bu öğrencilerimizden bir kısmının yakınlarının afetten doğrudan etkilenmiş olmaları,

Yükseköğretim kurumlarımızdaki başta öğrencilerimiz olmak üzere akademik ve idari personelimizin arama, kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılmaları, dikkate alınarak tüm yükseköğretim kurumlarımızda bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar geçici olarak ertelenmiştir.”

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN