Yeşilay Siirt Şubesi Başkanlığına Şener Tanık Seçildi

Yeşilay Siirt Şubesi genel kurulu yapıldı. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçim de mevcut başkan Şener Tanık başkanlığındaki liste göreve getirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yeşilay Siirt Şubesi genel kurulu yapıldı. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçim de mevcut başkan Şener Tanık başkanlığındaki liste göreve getirildi. Dernek binasında yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Duanın okunmasından sonra divan kurulu seçildi. Divan kuruluna Yener Tanık, İrfan Sağlam ve Şadiye Yıldız getirildi.

Başkan Şener Tanık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;Yeşilay Siirt Şubesi olarak, vatandaşların bağımlılıklardan uzak kalarak hayata dair umutlarını yeşertmeyi  ve her ailede en az 1 Yeşilay gönüllüsü bulunmasını hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürdüklerini söyledi.

Kötü alışkanlıklara ve bağımlılıklara karşı olmak, gençleri her türlü bağımlılıktan uzak tutmak, sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla mücadelelerinin sürdüğünü söyleyen Tanık, Siirt Yeşilay Şubesi olarak; Tütün, Alkol, Madde, Kumar ve Teknoloji bağımlılıklarına dikkat çekerek, ‘yediden yetmişe her kesim için sağlıklı yaşam’ parolası ile görev ve sorumlulukların bilinciyle her hafta; seminerler, eğitimler ve farklı etkinlikler ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Daha sonra yapılan seçimlerle genel kurul sona erdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN