WhatsApp görüntülü aramada büyük yenilik!

WhatsApp, arama özelliklerini mobil muadili ile aynı seviyeye getiren Windows için yeni bir masaüstü istemcisi çıkardı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bir duyuruda, Meta başkanı Mark Zuckerberg, yeni uygulamanın kullanıcıların sekize kadar katılımcıyla uçtan uca şifreli görüntülü görüşme yapmalarını sağladığını söyledi. Sesli aramalara 32 kişiye kadar katılabilir: bu da onu tüm teyzelerin, amcaların ve geniş akrabaların katılabileceği şirket toplantıları ve aile toplantıları için uygun bir seçim haline getirecek. WhatsApp, daha büyük aramalara izin vermek için gelecekte bu sınırları daha da artıracağını söylüyor.

Zuckerberg yeni istemcinin iyileştirilmiş arama özelliklerini duyurmanın yanı sıra, diğer son güncellemelerinden bazılarına da değindi. Messenger, yeni cihazları kullanıcı hesaplarına bağlamayı daha kolay ve daha hızlı hale getirmek için çoklu cihaz özelliklerini güncelledi. WhatsApp ayrıca, insanların sohbetlerine aynı anda dört adede kadar bağlı cihazda erişebilmeleri için daha iyi senkronizasyon sağladı.

WhatsApp görüntülü aramada büyük yenilik!

Hizmet, 2021'de gerçek çoklu cihaz senkronizasyonunu başlatarak insanların telefonları çevrimdışı olsa veya yakınlarda olmasa bile hesaplarına erişmesine olanak tanımıştı. Sonrasında WhatsApp, kullanıcıların Messenger'ı birden fazla cihazda kullanmanın keyfini çıkarabilmesi için farklı platformlarda daha iyi uygulamalara olan ihtiyacı fark etmiş olmalı.

WhatsApp ilk olarak 2022'de Windows 10 için yerel bir uygulama yayınladı ve ocak ayında Mac için yerel uygulamasının beta sürümünü tüm kullanıcıların kullanımına sundu. İkincisi, Mac donanımı için optimize edildiğinden, Apple'ın masaüstü işletim sistemi için önceki web sarmalı uygulamasından daha iyi çalışıyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN