Vali Kızılkaya ve Eşi Hanımefendi Kızılkaya, 30 Ağustos Resepsiyonuna Ev Sahipliği Yaptı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığında Kahraman Türk Ordumuzun en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde resepsiyon verildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Kahraman Türk Ordumuzun en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde resepsiyon verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve Nurten Kızılkaya Hanımefendi ev sahipliğinde, İl Özel İdare Eğitim ve Sosyal tesislerinde Vali Kızılkaya’nın tebrikleri kabulü ile başladı.

Resepsiyona katılan konuklarıyla tek tek ilgilenen Vali Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, masaları tek tek dolaşarak, katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.

Resepsiyona katılan misafirlere teşekkür eden Vali Kızılkaya, İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen Büyük Zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek, “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Resepsiyon, aziz şehitlerimiz için okunan duanın ardından sona erdi.

Resepsiyona, Siirt AK Parti Milletvekilli Mervan Gül, il protokolü, kurum müdürleri, siyasi Parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Labirentfuat | 31 Ağustos 2023 09:53

    Bu abdrahman Olgaç hangi sıfatla orda??

BUNLARA DA BAKIN