- Haberler
- Siirt Haber
- Vali Kızılkaya, Öğretmen Kitap Kulübü buluşmasına katıldı
Vali Kızılkaya, Öğretmen Kitap Kulübü buluşmasına katıldı
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya'nın katılımıyla gerçekleştirilen Öğretmen Kitap Kulübü Şubat ayı buluşmasında, öğretmenlerle birlikte 'Heidegger'in Kulübesine Yolculuk' kitabı ele alınarak eğitimde okuma kültürünün önemi vurgulandı.
Siirt Valiliği tarafından yürütülen Öğretmen Kitap Kulübü Projesi kapsamında Şubat ayı buluşması gerçekleştirildi. Programa Vali ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya da katıldı.
Vali Kızılkaya başkanlığında düzenlenen oturumda, İbrahim Kalın tarafından kaleme alınan Heidegger’in Kulübesine Yolculuk adlı eser üzerine değerlendirmeler yapıldı. Öğretmenler, kitap çerçevesinde felsefe, düşünce geleneği ve modern dünyanın anlam arayışı üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Programda konuşan Vali Kızılkaya, kitap okuma kültürünün yaygınlaşmasının eğitim camiasına önemli katkılar sunduğunu belirterek, projenin öğretmenlerin akademik ve kültürel gelişimini desteklediğini ifade etti. Emeği geçenlere teşekkür eden Kızılkaya, okuma gruplarının hem kişisel hem de toplumsal gelişim açısından değerli bir zemin oluşturduğunu vurguladı.
Kitap Kulübü Projesi ile öğretmenlerin ilgi alanlarına göre oluşturulan okuma gruplarına katılımının teşvik edilmesi ve eğitim camiasında düşünsel üretimin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Bakmadan Geçme
