Vali Hacıbektaşoğlu, Vefat Eden Şehit Annesinin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 2011 yılında Şehit olan Güvenlik Korucusu Şakir Çarpoğa ve halen köy Muhtarı olarak görev yapan Bekir Çarpoğa'nın vefat eden muhterem anneleri Şefika Çarpoğa'nın ailesine taziyede bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Hacıbektaşoğlu, Köy Taziye Evi’nde şehit ailesine, yakınlarına ve köy halkına başsağlığı dileklerini iletti.

Şehit ailesinin acılarını paylaşarak, şehit yakınlarıyla sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehit ailesi adına konuşan Köy Muhtarı Bekir Çarpoğa da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyarette Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.

Sarıdana köy sakinleri ile de bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi.

Taziye ziyaretinde Vali Hacıbektaşoğlu'na; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Baykan Kaymakamı Emin Bağlı eşlik etti.
 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN